website security
Blog
Huidige inhoud weergeven als RSS-feed

Blog

Mijn naam is Linda Beuman, eigenaar van LMB Beauty een webshop met mooie beautyproducten en accessoires.
Daarnaast heb ik een schoonheidssalon in Zeeland (voor huidverzorging, wimperverlenging / wimperextensions) en visagie.

Regelmatig heeft LMB Beauty een bijzondere artikel over BEAUTY, shoppen en alles wat mooi is. Beauty heeft zoveel betekenissen...
In deze blog kunt u lezen over leuke tips, advies en wetenswaardigheden zoals o.a. huidverzorging van Natura Bisse.
Als enthousiaste fan van Natura Bisse staat er elke keer een creme, serum of masker in de spotlight! Kijk ook eens op onze Facebookpagina klik hier

 

 


1 - 10 van 45 resultaten
Gepubliceerd op door

Wauw, wat is de Inhibit RETINOL eye lift top

Volledig bericht lezen: Wauw, wat is de Inhibit RETINOL eye lift top

Zelden ben ik zo geraakt en enthousiast over een Natura Bisse product als deze geweldige Retinol eye lift van de serie Inhibit. Ik ben sowieso een Retinol fan, daar voorop gezegd. Maar erg gevoelig voor oogcreme of serum producten. Mijn rimpels onder mijn ogen vragen nogal wat aandacht. Vandaar de gretigheid naar dit top product. Ja, ik ben over enthousiast. Dat klopt wel. Punt is dat ik panisch ben voor teveel rimpels en donkere huid onder mijn ogen. Mijn oogleden beginnen ook al wat te zakken...yeah. Lang leven de ouderdom. Het is echt zo. Dus als ik mijn huid onder mijn ogen kan behandelen met een mooie oogcreme cq serum. Dan kan ik alleen maar blij zijn. Ik heb ze allemaal al ingezet. Het hele oogcreme-serum-gel arsenaal van Natura Bisse. En ja, ik heb echt mijn favorieten hierin. De Diamond Extreme Eye is een topper, vooral voor hydratatie en rimpelaanpak. De Diamond Life Infusion Retinol Eye is the best. En ja, ik zet deze beide producten in om de rimpelaanpak te bestrijden.....tot Inhibit Retinol Eye lift op de markt werd gebracht. Elke avond heb ik een vaste routine om deze geweldig serum/creme rondom mijn ogen en vooral ook op de arcadeboog van mijn oogleden aan te brengen. Tot het volledig is opgenomen. Je hebt zo ontzettend weinig nodig om beide ogen te voorzien en in te masseren. Het is echt een fijne relaxing ritueel voor het slapen. Afhankelijk van mijn mood, breng ik in de ochtend, vlak voor de oog make-up de Diamond Extreme eye  aan. Ook deze masseer ik goed in. Merk ik dat ik door de droge lucht of vermoeidheid ik toch nog wat rimpels zie, dan zet ik een aantal dagen de Diamond Life Infusion Retinol Eye in. Je kunt ook overdag de Inhibit Retinol Eye lift gebruiken. De leuke keramische kop die op het slanke pompje zit, helpt je effectief om je massage goed langs de contouren van je ogen te volgen. Vergeet hierbij niet de binnenhoeken van je ogen. Want het heeft tevens een verhelderende werking...Echt he!! Is het niet top. En ja, ik wilde echt weten of het werkt. Maar mijn oogleden hangen nauwelijks meer. Dat komt omdat dit prachtige product lekker in je slaap effectief zijn best voor jou doet. Juist in je slaap zijn je oogspieren met rust en kunnen alle ingredienten optimaal inwerken, zonder dat je oogleden steeds in beweging zijn. Goed he. Ik gebruik het nu 14 dagen en zie echt veel verbetering. De Inhibit Retinol Eye Lift is nu een vaste creme/serum voor de nacht voor mij. Ik wil niet anders meer. Dit is echt terecht een topper. En voor een Inhibit product zelfs heel vriendelijk geprijsd.

Volledig bericht lezen
Gepubliceerd op door

Stralen van binnen en buiten met C + C vitamin cream

Volledig bericht lezen: Stralen van binnen en buiten met C + C vitamin cream

Wat is de C + C vitamin cream toch heerlijk met dit grauwe weer. Het geeft mijn huid zo'n geweldige boost. Het straalt weer na een stressvolle periode en herstel van een pittige hersenschudding met de nodige bijwerkingen. De verwarming is nu intussen ook weer aangezet in de salon en thuis. Dat merk ik meteen aan de huid, die wat gaat trekken en schreeuwt om extra hydratatie. Ik heb nu echt behoefte om een glow te zien en ervaren op mijn snuit. Want als je huid mooi straalt, voel je jezelf ook stukken beter.
Ik begin de dag met een heerlijk "wakker-worden-ritueel": het reinigen van mijn huid met de frisse en hydraterende C + C vitamin Miscellar cleasing water Zo heerlijk is deze reiniger, je voelt het verkwikkende efffect door de citrus ingredienten. En vooral fijn dat er geen olie in zit. Dat geeft mijn persoonlijke voorkeur. Het maakt de huid mooi schoon voordat ik kan beginnen met de C + C vitamin Cream. Een mooie creme die optimaal hydrateert en een anti-aging werking heeft. Als ik het op mijn gezicht aanbreng, doe ik even mijn ogen dicht. Om extra te genieten van de intense citrusgeur terwijl ik het inmasseer. De creme is vol, maar niet te, precies genoeg voor dit moment. En de citrusextracten geven mijn huid de juiste boost die het nu zo hard nodig heeft. Het voelt door de hoge stress nu zo enorm futloos. En dit is waarom ik juist kies voor de C + C vitamin serie. Het revitaliseert zo geweldig mooi en ik krijg na het masseren een prachtige natuurlijke glow op mijn snuit. Ene leuke bijkomstigheid is dat de sinaasappelgeur mij zo vrolijk maakt. Heerlijk gewoon. De citrusextracten doen echt super hun werk. Voor de niet zo fraaie (ochtend) wallen onder mijn ogen, gebruik ik graag de anti-stress gel van C + C vitamin eye. Een gelachtige oog "creme" die de huid onder de ogen voedt en de wallen vermindert. Dat heb ik echt nodig...ha ha. Even weer inmasseren voordat ik mijn concealer ga gebruiken. En nee, ik doe heel weinig make-up op. Juist omdat ik wat ouder word, geef ik de voorkeur aan minder make-up. Wat me heel goed bevalt en het staat mooi, classy. Een pure IK. Zachte naturel make-up en nauwelijks foundation, zachte tinten, een eyeliner boven en een mooie lippenstift soms naturel, soms mooi klassiek rood. En hier en daar gebruik dan ook wat van de C + C vitamin Sheer Fluid. Waar een prachtig, zachte parelmoer tintje in zit die zich aan de huidskleur aanpast. Volledig gebruik ik het niet. Omdat mijn huid door gemende afkomst wat te veel  is getint. Maar juist die mooie glow en highlight is geweldig. Bij een lichtere tint huid is deze Sheer fluid echt perfect. Het geeft zowel een mooie voeding aan de huid en een zachte tint. Zodat je geen foundation meer nodig hebt. Daarnaast zit er een SPF 25 in. Wat extra fijn is als bescherming.

De dag gaat beginnen in de salon. Maar eerst nog even mijn koffie. En ja, ook een vol glas water om te voorkomen dat mijn huid droog wordt door gebrek aan vochtopname. Ik vergeet het vaak. Maar het helpt zo goed he...dat extra glaasje water.
Geniet van Schoonheid en van Natura Bisse. Ik ben en blijf een grote fan.

Veel liefs van mij xx

Volledig bericht lezen
Gepubliceerd op door

Help, ik heb zuurstof nodig

Volledig bericht lezen: Help, ik heb zuurstof nodig

Ha ha, als het zo simpel was, een beetje zuurstof toedienen uit de buitenlucht. Nee, in dit geval zit het in een prachtige lijn voor de onzuivere en gepigmenteerde huid verpakt.
Deze winter is best pittig qua temperatuur en schommelingen in de luchtvochtigheid. Juist die wisselende momenten hebben invloed op je gestel en vraagt de huid dringend om een frisse, reinigende aanpak. Zeker wanneer je wat last hebt van hier en daar een irritant puistje of wat mee-eters. Ik ben dan ook een grote fan om in dit geval het gezicht te reinigen met de Oxygen lijn. Daarnaast ook zeer geschikt voor de jeugdige huid of acne huid. Oxygen producten bevatten bestanddelen die de huid gericht zuurstof geeft, waardoor het een zuiverende en subtiel ietsje blekende en materende werking heeft. Dus ook voor de gepigmenteerde huid zeer geschikt. In de salon gebruik ik het ook bij klanten die last hebben van couperose. Het verzacht de roodheid enorm. Op moment dat je de Oxygen Cream opdoet voel je een fris en zacht effect. Het is geen vette crème, zoals gewoonlijk. Maar een luchtige emulsie die goed hydrateert. Ik heb de Oxygen lijn ook een aantal keren ingezet bij een rokershuid. Het grauwe uit het gelaat zie je dan mooi wegtrekken. Het is zeker aan te raden om de Oxygen Mousse van Natura Bisse als reiniging in te zetten. Deze is gebruiksklaar en voelt heel prettig en vooral zacht aan op de huid. Het schuim is goed te doseren en de reinigende werking is ontzettend fijn en vooral fris. Daar ben ik erg gevoelig voor….de frisse aanpak voor het mooie voorjaar. Af en toe duikt er door hormoonschommelingen een pukkeltje op een ongewenste plaats op. Hier en daar helaas ook een enkele mee-eter. Dus goed, zacht, mild en verantwoord reinigen.
Ik wil mijn gezicht weer mooi stralend tonen. Het is immers mijn visitekaartje en levend bewijs hoe geweldig de producten van Natura Bisse werken. Ik ben er zo ontzettend blij mee. PS: deze zachte en reinigende lijn is ook zeer geschikt voor heren!

Volledig bericht lezen
Gepubliceerd op door

Anti stress boost met Diamonds en The Cure

Volledig bericht lezen: Anti stress boost met Diamonds en The Cure

Terug in balans...
Het is weer even geleden dat ik een blog heb geschreven. Niet geheel zonder reden. De december drukte was dit keer intenser dan ooit. Een emotionele maand, vol hectiek en verdriet. Tja, dat laatste was even niet zo handig. Dus tussen de bedrijven door toch tijd maken voor mijn huid, die zwaar heeft geleden onder de stress. Niets zo fijner om dan even Natura Bisse The Cure in te zetten als grondige aanpak. Deze lijn is bij uitstek de beste manier om een stress huid weer in balans te krijgen. Ik ben dan wel gezegend met een Aziatische oorsprong. Maar toch.... Ook ik moet op deze leeftijd geloven aan zichtbare rimpels, droge zones door overgang en wallen onder mijn ogen door stress, verdriet en matig slapen. Herkenbaar voor velen van jullie. Zoals velen mij goed kennen ben ik een positief ingesteld persoon. Dus hup, schouders eronder....Stress of geen stress. We gaan stralend door. Klanten willen een vrolijke Linda zien met een goed verzorgd gelaat. Mijn visitekaartje. Dus dit keer gebruiken we The Cure, een anti-stress en detox lijn die zo geweldig je huid terug in balans brengt. Elke ochtend na de reiniging met de All-in-one cleanser en toner begin ik met The Cure Cream, alvorens de make-up subtiel wordt afgerond. The Cure cream is heerlijk luchtig qua structuur en geeft een frisse oppepper aan mijn huid. Al na een paar dagen voel en zie ik de rust in de huidstructuur. Om het geheel een geweldige boost te geven.....wat ook wel een echte verwennerij is.... Reinig ik de makeup met de Diamond White Instant makeup remover. Een mooie reiniger die ook de "zwaardere" long wear  en waterproof makeup soorten kan verwijderen. Nareinigen met de Hydro-gel toner van The Cure, een frisse gel-achtige toner die zacht aanvoelt en goed nareinigt en ontgiftigt.
En nu komt het....Natura Bisse heeft een geweldige nieuwe combinatie voor het herstel van de huid ontwikkeld: Diamond Extreme Mask en Diamond Extreme Oil. Deze twee producten zijn perfect om je huid weer een mooie boost te geven en te laten stralen. En dat gedurende de nacht. Dus tijdens het slapen hersteld de huid met een masker! Wie wil dat nu niet? Ik in elk geval wel. Neem een paar druppels Extreme Oil en breng dit op de huid aan. Het voelt meteen geweldig...zo zacht is de olie op je huid. Daarna breng je een matige hoeveelheid Extreme Mask over de olie aan. En nee, dit masker hoef je niet na een aantal minuten te verwijderen. Maar lekker laten intrekken gedurende de nacht. De volgende dag zie je al resultaat van deze aanpak. De huid is zacht, rustig en straalt weer. Ook in een stressfase met allerlei andere moeilijke zaken die de huid aantasten. Ik ga weer positief de salon in om mensen mooi te maken. Deze heerlijke boost is net dat steuntje in de rug die mij de kracht geeft om stralend klanten te ontvangen en een stukje Ik mee te geven op een mooie, positieve manier.

Kijk maar eens naar de treatment video van Diamond Extreme Mask & OilGeniet van Schoonheid en Natura Bisse.

Volg ook de Facebookpagina van LMB Beauty met leuke beauty tips, huidverzorging, visagie en wimperextensions.
Ps. Mocht je in de buurt zijn van de salon, kom een keertje langs voor persoonlijk advies.
Je bent van harte welkom. Wel even een berichtje sturen (ivm geplande behandelingen).

Lieve groeten,

Linda Beuman
LMB Beauty

 

Volledig bericht lezen
Gepubliceerd op door

Wiebel wimpers

Volledig bericht lezen: Wiebel wimpers

Af en toe is het zover....lieve klanten, maar helaas wel met wiebel wimpers. Het zijn net ruitenwissers die heerlijk heen en weer gaan en het aanbrengen van de wimperextensions moeilijker maken. Een leuke uitdaging voor mij als eyelash styliste. Hoe komt dit eigenlijk? De activiteit in de hersenen is bij deze klanten vaak heel hoog. Je kunt het zien als een "vol hoofd". Allerlei gedachten gaan heen en weer. Vooral als ze met emotie gaan praten en hun verhaal kwijt willen. Of gewoon op dat moment erg druk zijn door de dagelijkse bezigheden. Immers de meeste vrouwen hebben een druk leven door kinderen en werk. Steeds maar multitasken ha ha. En ik zie dat weer terug in de wimpers. Het is echt een uitdaging wat vaak lijkt op darten. Een kunst om op dat moment de klant in een rustige status te brengen of in een enkel geval relaxt laten slapen gedurende de behandeling. Af en toe stoppen met praten wil ook wel eens wonderen doen. Maar het is niet altijd even sympathiek. Wil ik kwaliteit bieden en mooie wimpers geven, dan is er niet altijd een goede keuze. Ik leg het wel vaak uit wat er gebeurd tijdens het praten. Het is eigenlijk best leuk om te zien.....de ogen knipperen constant en bij enkele gaan de wimpers echt letterlijk heen en weer wiebelen. Een korte relaxmassage kan wonderen doen. Of je stem rustiger maken tijdens het praten (mocht de klant echt heel graag haar verhaal willen doen). Ik haal in elk geval steeds de trucendoos open om te kijken wat ik tijdens het wiebelen kan doen. Kwaliteit staat bovenaan. Maar klanttevredenheid en de klant met een fijn gevoel de salon verlaten, tja...ook heel erg belangrijk! Die persoonlijke aandacht, dat stukje IK. Daar komen de klanten graag voor. Geniet van Schoonheid bij LMB Beauty. Veel liefs, Linda Beuman

Volledig bericht lezen
Gepubliceerd op door

Niet teveel smeren aub

Volledig bericht lezen: Niet teveel smeren aub

Het begint een vaste oneliner te worden in de salon en overal waar ik kom en over huidverzorging praat: "niet teveel smeren aub". Vooral bij jonge dames is dit zeker aan de orde. Dag en nachtcreme voor je 25ste is echt geen standaard gebruik. Vooral niet als je met overdadig voeden van de (jonge en vaak kwetsbare) huid allerlei onzuiverheden in stand houdt. Smeren doen ze vaak volle bak, maar goed reinigen juist matig. Misschien ben ik een rare, maar ik ben niet altijd even commercieel. Liever puur en eerlijk, en wat minder verkopen aan tevreden klanten. Dan producten verkopen waar ik met mijn gevoel niet (volledig) achter sta. Het is gewoon niet mijn ding. Teveel smeren is uiteindelijk je huid verpesten. Als ik soms hoor wat dames aangesmeerd krijgen aan luxe huidverzorgingproducten die totaal ongeschikt zijn voor hun leeftijd en huidtype, dan gaan de tenen in mijn pumps flink krullen. Een goede verkoopster en schoonheidsspecialiste luistert ten eerste naar de klant. Wat zijn de wensen en klachten. Ken je producten. Besef ook dat overvoeden meer schade kan opleveren dan dat het goed doet. Immers een goed voorgelichte klant die op een juiste manier haar huidverzorging gebruikt en ook op een correcte manier reinigt zonder "schuren", komt tevreden bij je terug. Liever lange termijn beleid.
Laatst bevestigde een dermatoloog mijn gevoel over teveel smeren bij een jonge huid....Deze persoon had jarenlang een hele verzameling aan cremes en overmatige reiniging gebruikt. De onzuivere huid werd er jammergenoeg niet beter op. Helaas constateerde de dermatoloog dat de huid nu enorm dun was geworden op een leeftijd van slechts 22 jaar jong. Gebruik een creme net genoeg op je huid, zodanig dat het voedt, hydrateert en wanneer dit nodig is ook zuivert. Geen agressieve peelings of andere reinigers die de huidlaag aantasten. Maar pas een reinigingsplan toe die geschikt is voor je huid en leeftijd. Laat je ook in het geval bij anti-aging aanpak goed voorlichten. Wat je huid kan verdragen op kwetsbare plekken en wat beter niet te doen is. Ook wanneer je hormonale klachten hebt. Dit heeft op elke leeftijd enorm veel invloed op de conditie en regelmatige verandering van je huid. In een aantal gevallen geeft het zelfs onzuiverheden die helaas terugkomen. Dan is teveel smeren zeker geen oplossing. Informeer goed wat bij jouw huid past.
Geniet van Schoonheid met de huidverzorging van Natura Bisse.

Lieve groet,
Linda Beuman
LMB Beauty

Volledig bericht lezen
Gepubliceerd op door

Wat is kwaliteit bij wimperverlenging?

Volledig bericht lezen: Wat is kwaliteit bij wimperverlenging?

Wat is kwaliteit bij wimperverlenging?
Die vraag krijg ik regelmatig gesteld. Hoe kies je een goede salon of studio? Allereerst is het de uitstraling die je zoekt als klant. Wat wil jij graag? Natuurlijke look wimpers of uitbundig met 3D of zelfs 6D Russian volume techniek. Kijk daarom op Facebook naar foto's. Niet die standaard foto's die ze van internet afplukken. Maar foto's van klanten. Waar je goed op kunt zien wat de stijl en wel of geen kwaliteit is. Vergelijk ook de foto's. Kies de doelgroep waar jij in past. Want elke leeftijd heeft andere voorkeuren. Hoe lang is de ervaring van de styliste? En hoe zijn de recensies? Wat belangrijk is dat ze goed en effecient lijmt. Want lijmdotjes is een veelvoorkomend probleem die vaak irritatie tot ontstekingen veroorzaakt. In mijn salon zie ik het helaas vaak gebeuren. Men doet een curcus en meteen aan de slag met klant....fout!! Ga eerst een poosje oefenen tot je goede vaardigheden hebt ontwikkeld. Ook kennis van gezondheid en ziekten is heel belangrijk. Want je werkt met ogen. Elke situatie is anders. Daar moet je echt adequaat mee omgaan. Zodat de klant zich vertrouwt voelt en de beleving krijgt dat haar wimpers goed behandeld worden. Een goede wimperverlenging of het zetten van wimperextensions doe je bij een ervaren styliste die aan bij jou passende stijl wimpers zet. Heb je vragen, stel ze gerust. Liever veel vragen stellen dan een keer naar een verkeerde salon stappen en een ontsteking of 

Volledig bericht lezen
Gepubliceerd op door

Fris in de zon met vitamine C

Volledig bericht lezen: Fris in de zon met vitamine C

Fris in de zon met vitamine C 

11343043_6486574_322Vitamine C als zonbescherming op je gezicht. Alleen de geur is al geweldig bij deze heerlijke spray met sinaasappel extracten. De dry-oil C + C antioxidant sun protection heeft een SPF 30 die de huid beschermt tegen UV stralen en een zeer krachtige dosis anti-oxidanten afgeeft en met de Pro-vitamine D, vitamine E en F voorkomen vroegtijdige veroudering voorkomt tijdens het zonnen. Daarnaast is het met deze "droge" olie ook fijn te weten dat de intensieve hydratatie (die klanten al kennen van de vitamin C + C lijn) ook hier weer zorgt voor een mooie soepele huid. Want zonnen is leuk, maar de huid optimaal verzorgd houden is zo ontzettend belangrijk. De zonnespray geeft een verkwikkende citrusgeur af die een fris en vitaal gevoel achterlaat. Het is een heel prettig product en voelt goed op de huid, zowel gezicht als mijn lichaam. Ook niet te vet. De spray zorgt ervoor dat je goed doseert. Een hele fijne zonnebescherming uit mijn favoriete lijn in deze periode.
Om de huid in de avonduren na het zonnen wat af te koelen is de vitamin C + C splash echt een topper. Let wel op, deze splash is zo heerlijk verkoelend dat het verslavend is. Ik heb het in de zomer dus standaard in mijn tas. Het fixeert daarnaast de make-up perfect. En na een vermoeiende (werk)dag even opsprayen, opkloppen met je vingertoppen....en voila, je gezicht straalt weer heerlijk met een zachte, stralende tint. De sinaasappel geur en de vitamine C doen hier echt geweldig werk en geeft je een opgewekte beleving.
Geniet van de zon en van de schoonheid van Natura Bisse. De volgende keer zal ik de andere zonbescherming uit de serie testen en bespreken : C+C Oil-Free Macroantioxidant ® Sun Protection SPF 30. Deze komt in een hele leuke actie op deze site te staan. 

Volledig bericht lezen
Gepubliceerd op door

Weer opnieuw stralen

Volledig bericht lezen: Weer opnieuw stralen

ce738c406a7ca1a7d945fe046c98b127
Weer kunnen stralen na verdriet. Soms gaat het leven niet altijd over rozen... en moet je noodgedwongen de dingen laten gebeuren zoals ze op je pad komen. Zo ook helaas de hoeveelheid tranen, die horen bij een rouwproces (het verlies van een dierbare). En geloof me, als vrolijk en positief mens, vecht ik hier hard tegen en duw het verdriet zo veel mogelijk weg. Ik wil verder en vooruit. Maar nu moet ik het toch echt laten komen, de tranen rollen met grote hoeveelheden over mijn wangen (ja, nog wel op gepaste momenten wanneer er geen klanten zijn, alsof het zo gepland wordt)....ow ow ow "mijn rimpels zijn er weer volop", denk ik elke dag als ik in de spiegel kijk. Dan maar extra smeren. Het is een pleister op de wond. Maar eerlijk?!! Het helpt maar matig. Die diepe rimpels komen steeds weer terug, na elke huilbui...helaas! Dus ook ik moet geloven aan innerlijke rust. Luisteren naar rustgevende muziek, veel bewegen (buiten fietsen) en die tranen maar laten komen om alles te verwerken. Het verlies van een dierbare is niet eenvoudig in een hokje te plaatsen. En zeker niet in een kort tijdsbestek. Ook al wil ik zo graag vrolijk en positief zijn voor mijn klanten zodat ik juist hun een goed gevoel kan geven....Heel eventjes lukt dit wel. Blijven volhouden en proberen. In elk geval ben ik blij met de geweldige huidverzorging van Natura Bisse. Zo heel af en toe geniete ik van de rustgevende geur van lavendelolie (van de Diamond serie) en laat haar werk doen in een voor mijzelf aangepaste behandeling. Even "leegmaken" en ontspannen. Want dat willen die rimpels veel liever.....ha ha. Ja, ik lach er nu maar om. Maar het traanvocht bijt toch flink door en zie ik steeds die wallen hangen, vol diepe lijnen...ik wil ze weg hebben. Op zn minst verminderd. De Diamond Extreme eye is dan ook mijn liefste kadootje op dit moment. Mijn heerlijke troost. En langzaam, heel langzaam weer terugkomen. Alle lieve klanten merken gelukkig weinig van dit proces. Het werken en vooral "geven" tijdens de behandelingen is ook echt zo fijn. Dat is mijn houvast. Want elke klant verdiend het om de volle aandacht te krijgen, naast dat extraatje van MIJ. De serene sfeer in de salon (in Zeeland) doet de rest en geeft ons beiden de welverdiende rust. Mede door dit mooie werk ga ik ook langzaam weer stralen. En krijgt het verdriet zn plaats. De herinneringen worden gekoesterd, diep in mijn hart. Vergeet niet te genieten, vooral van die kleine onverwachte dingen die op je pad komen. Koester de warme vriendschappen en liefde die mensen je bieden. Want dat geeft je kracht. Lief zijn voor elkaar kost niets, maar is een groots gebaar. Ik geniet van het geven op een pure manier, het ontvangen komt dan vanzelf. Elke keer weer, geheel onverwacht als een mooi kado. 

Volledig bericht lezen
Gepubliceerd op door

Shine like a DIAMOND

Volledig bericht lezen: Shine like a DIAMOND

Straal en voel je mooi. Dat komt vanuit je gevoel wanneer je gezicht een prachtige teint laat zien. Ik voel me dan ook altijd bevoorrecht om iemand weer een stralend gezicht te kunnen geven na een heerlijke relax behandeling met de DIAMOND producten van Natura Bisse. Wat een genot is dat voor de klant en het klinkt gek, ook voor mij. Ik ben een gever van de bovenste plank. En kan zo blij worden als ik na een intense huidverzorging behandeling, die laag voor laag de huid een geweldige boost kan geven met Diamond Extreme, de Diamond Extreme Eye, een verfrissende Ice-Lift Mask en nog veel meer geweldige producten. De lavendel nevel en de neuroma lavendel olie geven een geweldige beleving, die rust en kalmte laat ervaren. Mijn handen en zachte stem doen de rest. Zij volgen en luisteren naar de emoties van de klant en masseren met gelijkmatige strijkingen over de nek, hals en gelaat. De zachte zen muziek maakt het geheel af. De stille momenten worden gevuld met rustgevende massage die gevolgd wordt door een bindweefselmassage waarbij de huid mooi gaat gloeien. De doorbloeding is geslaagd. De klant heeft een ultiem rustmoment gevonden. Mijn doel is bereikt. Het geven van relaxte en in sommige gevallen helende energie voegt iets extra's toe aan deze behandeling. Het is dat subtiele plusmoment. Wat een schoonheid behandeling bij LMB Beauty zo bijzonder maakt. Veel lieve beautygroeten, Linda Beuman

 

Volledig bericht lezen
1 - 10 van 45 resultaten