website security
Gepubliceerd op door

Weer opnieuw stralen

Weer opnieuw stralen

ce738c406a7ca1a7d945fe046c98b127
Weer kunnen stralen na verdriet. Soms gaat het leven niet altijd over rozen... en moet je noodgedwongen de dingen laten gebeuren zoals ze op je pad komen. Zo ook helaas de hoeveelheid tranen, die horen bij een rouwproces (het verlies van een dierbare). En geloof me, als vrolijk en positief mens, vecht ik hier hard tegen en duw het verdriet zo veel mogelijk weg. Ik wil verder en vooruit. Maar nu moet ik het toch echt laten komen, de tranen rollen met grote hoeveelheden over mijn wangen (ja, nog wel op gepaste momenten wanneer er geen klanten zijn, alsof het zo gepland wordt)....ow ow ow "mijn rimpels zijn er weer volop", denk ik elke dag als ik in de spiegel kijk. Dan maar extra smeren. Het is een pleister op de wond. Maar eerlijk?!! Het helpt maar matig. Die diepe rimpels komen steeds weer terug, na elke huilbui...helaas! Dus ook ik moet geloven aan innerlijke rust. Luisteren naar rustgevende muziek, veel bewegen (buiten fietsen) en die tranen maar laten komen om alles te verwerken. Het verlies van een dierbare is niet eenvoudig in een hokje te plaatsen. En zeker niet in een kort tijdsbestek. Ook al wil ik zo graag vrolijk en positief zijn voor mijn klanten zodat ik juist hun een goed gevoel kan geven....Heel eventjes lukt dit wel. Blijven volhouden en proberen. In elk geval ben ik blij met de geweldige huidverzorging van Natura Bisse. Zo heel af en toe geniete ik van de rustgevende geur van lavendelolie (van de Diamond serie) en laat haar werk doen in een voor mijzelf aangepaste behandeling. Even "leegmaken" en ontspannen. Want dat willen die rimpels veel liever.....ha ha. Ja, ik lach er nu maar om. Maar het traanvocht bijt toch flink door en zie ik steeds die wallen hangen, vol diepe lijnen...ik wil ze weg hebben. Op zn minst verminderd. De Diamond Extreme eye is dan ook mijn liefste kadootje op dit moment. Mijn heerlijke troost. En langzaam, heel langzaam weer terugkomen. Alle lieve klanten merken gelukkig weinig van dit proces. Het werken en vooral "geven" tijdens de behandelingen is ook echt zo fijn. Dat is mijn houvast. Want elke klant verdiend het om de volle aandacht te krijgen, naast dat extraatje van MIJ. De serene sfeer in de salon (in Zeeland) doet de rest en geeft ons beiden de welverdiende rust. Mede door dit mooie werk ga ik ook langzaam weer stralen. En krijgt het verdriet zn plaats. De herinneringen worden gekoesterd, diep in mijn hart. Vergeet niet te genieten, vooral van die kleine onverwachte dingen die op je pad komen. Koester de warme vriendschappen en liefde die mensen je bieden. Want dat geeft je kracht. Lief zijn voor elkaar kost niets, maar is een groots gebaar. Ik geniet van het geven op een pure manier, het ontvangen komt dan vanzelf. Elke keer weer, geheel onverwacht als een mooi kado. 


Alleen geregistreerde gebruikers mogen opmerkingen plaatsen.
Aanmelden en opmerking plaatsen Nu registreren